Berichten

Ringsling

Header ringsling

Een ringsling is een korte draagdoek met ringen eraan. Deze is klein op te vouwen en kan je makkelijk ergens in je auto leggen en past ook zo in je luiertas. Een draagdoek die je altijd bij je hebt dus. Geschikt voor de allerkleinsten en voor de allergrootsten.

Korte draagmomenten

Een ringsling is vooral geschikt voor korte draagmomenten. Even snel een boodschapje of de oudere kinderen van school halen. Ook is een ringsling erg handig als je een ouder kindje hebt die al zelf loopt, maar het nog niet een hele wandeling vol kan houden. Zelf vind ik een ringsling voor een paar kilometer comfortabel. Ga je langer lopen dan kun je misschien beter een doek of draagzak pakken die over 2 schouders kan of van schouder wisselen natuurlijk.

Een foto met een ringsling. Hier draag ik met de minimonkey minisling
Heupdragen

Het mooiste is om op je heup te dragen. Voorop je buik zou ook kunnen, maar dit krijg je meestal moeilijker recht. Vanaf het begin mag je kindje al op je heup gedragen worden in een ringsling. Vooral kindjes die wat ouder worden en graag een beetje rond willen kijken vinden het op de heup vaak erg leuk. En als ze genoeg hebben rondgekeken en even wat minder prikkels willen gaan ze lekker tegen je aanliggen. Zo kunnen kindjes zelf kiezen hoeveel prikkels ze binnen krijgen, veilig en dichtbij jou.

verschillende blends

Net zoals de geweven draagdoek heeft een ringsling ook bijna oneindig veel verschillende blends. De meeste doeken worden gemaakt in verschillende maten en dus ook in een ringsling. Genoeg keuze dus om een mooie uit te kunnen kiezen.

aquaslings

onder de ringslings heb je ook zogenoemde aquaslings. Deze zijn vaak gemaakt van mesh en ideaal voor de warmere dagen, voor een dagje strand of bij het zwembad. De kleinste ringsling is denk ik de minimonkey minisling. Deze kan je opvouwen in een vakje in de sling zelf en kan dus makkelijk meegenomen worden. Op de foto draag ik met de minimonkey minisling.

En nu jij

Wil je graag leren dragen met een ringsling?

× Stel je vraag