Berichten

Draagzak consult

Header Draagzak consult
Informatie

Wil jij graag leren knopen met een draagzak? Dan is een draagzak consult iets voor jou. Tijdens dit consult deel ik eerst informatie over dragen. Wat is het belang van dragen van jouw kindje en wat zijn de aandachtspunten. Daarna vraag ik kort wat dingen aan jou. Hoe de bevalling was en of er nog andere bijzonderheden zijn. Dit is van belang, omdat het bij sommige bijzonderheden met een aanpassing net wat comfortabeler dragen kan zijn. Dit is ook waarom een consult altijd persoonlijk is. Zonder deze informatie kan het namelijk zijn dat de aangeleerde manier van dragen net niet bij jou past.

Leren dragen

In dit gesprek komt de manier van dragen die het beste past bij jou en jouw kindje naar voren. Ook heb je rustig de tijd om alle draagzakken eens te voelen en te kijken welke jou het fijnste lijkt. Mocht je zelf al een draagzak hebben, dan is dit natuurlijk ook prima. Hierna laat ik de gekozen draagtechniek aan jou zien. Dit doe ik met behulp van een speciale draagpop. Dit is een verzwaarde pop die aanvoelt als een echte baby. Daarna mag jij samen met mij oefenen, ook jij krijgt een speciale draagpop om mee te leren dragen. Gevolgd door dat jij het zelf mag gaan doen. Na het oefenen mag jij jouw kindje gaan dragen, maar wil je eerst nog een extra keertje oefenen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Het belangrijkste is dat je na het consult zelf met een zeker gevoel kan dragen.

Vragen

Heb je na die tijd nog vragen? Hier neem ik rustig de tijd voor. En mocht na het consult ineens nog een vraag te binnen schieten dan kan je gewoon een berichtje sturen. Ook krijg je om alles rustig terug te lezen nog een e-book over dragen per mail.

Na het consult

  • Weet jij de basisinformatie over dragen
  • Kan jij dragen met een draagzak
  • Weet jij hoe jij jouw kindje veilig kan dragen
  • Kan je nog 3 weken contact met mij opnemen voor vragen
  • Heb jij mijn e-book over dragen
Wil je graag een draagzak consult boeken? Dat kan via mijn contactpagina.
Wil je eerst nog informatie over mijn andere pakketten? dat kan via mijn consultpagina.
× Stel je vraag