Over mij

MamaLiefdevol

Ik ben Natalie de Zwart
MamaLiefdevol_OverMij

Trotse meidenmama van mijn twee dochters. Ik word helemaal enthousiast van alles wat met natuurlijk ouderschap te maken heeft, zoals lang borstvoeding geven, dragen en samen slapen. Ik vind het heel mooi om te zien wat dit voor de hechting met een kindje doet. Ook ben ik graag in de natuur te vinden. Tijdens een dagelijkse wandeling vind ik het fijn om mijn kinderen te kunnen dragen, zodat we lekker lang buiten kunnen wandelen zonder dat vermoeide beentjes in de weg zitten.

Draagconsulent

De eerste jaren ben ik bij mijn meiden thuis gebleven als thuismama. Nu mijn meiden wat ouder worden merk ik dat er ook weer ruimte is om voor mijzelf aan de slag te gaan. Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld voor een cursus tot draagconsulent bij het Instituut voor Hechting. Op 14 september 2021 heb ik mijn certificaat gehaald tot draagconsulent. En vanaf 1 januari 2022 ben ik officieel gestart als draagconsulent.

Helpen van andere ouders

Ik vind het leuk om andere ouders te kunnen helpen, zodat ook anderen kunnen ervaren hoe fijn het ergonomisch dragen is. Van een draagzak afstellen tot een nieuwe knoop leren. Ook bij korte vragen help ik graag. Ik vind het belangrijk dat we elkaar als ouders helpen. “It takes a village to raise a child”. Laten we elkaars village zijn, zodat we niet allemaal het wiel steeds opnieuw uit hoeven te vinden. Als we allemaal wat meer op elkaar letten is de wereld een stuk mooier.

MamaLiefdevol-Us

Mamaliefdevol

In 2020 ben ik begonnen op Instagram als MamaLiefdevol en deelde ik kleine teksten met foto’s van mijn avonturen als mama. Vanaf 2022 ben ik onder de naam MamaLiefdevol ook aan het werk als draagconsulent, zodat ik andere liefdevolle mama’s (en papa’s) kan helpen in hun draagavontuur. Nu het steeds drukker wordt met consulten, plaats ik wel wat minder op de socials, maar dat betekent alleen maar dat het goed gaat natuurlijk. Wil jij graag een consult? Kijk dan op deze pagina.

Wist je dat ik altijd open sta voor vragen?

Stuur mij een bericht via de Whatsapp button rechtsonder of vul het contactformulier in!

× Stel je vraag