Links

Andere ondernemers

Samen staan we sterker. Dit geldt in het ouderschap, maar ook zeker in het ondernemen. Ik ga graag leuke samenwerkingen aan met ondernemers uit de buurt en deel hieronder de links naar websites van mensen die ik interessant vind. Mensen waarvan ik denk dat je er echt iets aan hebt, tijdens je zwangerschap of het ouderschap. Neem maar eens een kijkje bij deze links.

Monique Dijns


droombevalling.nl
HypnoBirthing® en doula bij Droombevalling.
Wij hebben een HypnoBirthing cursus gedaan bij Monique en tijdens onze tweede bevalling hadden we Monique als doula. Dit was ook echt een “droombevalling”. Je kan bij Droombevalling ook terecht voor het huren van bevalbaden.

VDC


draagconsulenten.nl
Sinds maart 2022 ben ik aangesloten bij de vereniging van draagconsulenten. Het is ontzettend belangrijk dat je als draagconsulent met regelmaat bijscholing doet en alle consulenten die aangesloten zijn bij de vereniging moeten scholingspunten halen. Zo weet je dat de aangesloten consulenten met regelmaat bijscholing volgen en dat hun kennis up-to-date is.

Mawaho

mawaho.nl

In de webshop van Mawaho kun je de mooiste draagjassen en alle accessoires die je nodig bent voor een fijne wandeling met jouw kindje vinden. Vind je het moeilijk om een keuze te maken welke jas je moet kiezen? Ik heb een draagjas van haar in mijn assortiment die je tijdens een consult kan zien en mocht het jouw maat zijn passen. Ook kan je laagdrempelig contact opnemen met Andrea (de eigenaar van Mawaho) zij helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste jas.

Samenwerken?

Wil je er ook graag bij of wil je samenwerken? Dan hoor ik het graag!

× Stel je vraag