Berichten

Duo-consult

Header duo-consult

Informatie

Wil jij graag met iemand samen leren dragen? Dan is een duo-consult iets voor jou. Tijdens dit consult leer ik jullie dragen met een geweven draagdoek, rekbare draagdoek of draagzak. Eerst deel ik wat informatie over dragen. Wat is het belang van dragen van jouw kindje en wat zijn de aandachtspunten. Daarna vraag ik kort wat dingen aan jullie. Hoe de bevalling was en of er nog andere bijzonderheden zijn. Dit is van belang, omdat het bij sommige bijzonderheden met een aanpassing net wat comfortabeler dragen kan zijn. Dit is ook waarom een consult altijd persoonlijk is. Zonder deze informatie kan het namelijk zijn dat de aangeleerde manier van dragen net niet bij jullie past.

Leren dragen

In dit gesprek komt de manier van dragen die het beste past bij jullie en jullie kindjes naar voren. Ook hebben jullie rustig de tijd om alle doeken eens te voelen en te kijken welke jullie het fijnste vinden. Mochten jullie zelf al een draagdoek hebben, dan is dit natuurlijk ook prima. Hierna laat ik de gekozen draagtechniek aan jullie zien. Dit doe ik met behulp van een speciale draagpop. Dit is een verzwaarde pop die aanvoelt als een echte baby. Daarna mogen jullie samen met mij oefenen, ook jullie oefenen met een speciale draagpop om mee te leren dragen. Gevolgd door dat jullie het zelf mogen gaan doen. Na het oefenen mogen jullie je kindje gaan dragen, maar wil je eerst nog een extra keertje oefenen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Het belangrijkste is dat jullie na het consult zelf met een zeker gevoel kunnen dragen.

Vragen

Hebben jullie na die tijd nog vragen? Hier neem ik rustig de tijd voor. En mocht na het consult ineens nog een vraag te binnen schieten dan kunnen jullie gewoon een berichtje sturen. Ook krijgen jullie om alles rustig terug te lezen nog een e-book over dragen per mail.

Na het consult

  • Weten jullie de basisinformatie over dragen
  • Hebben jullie een knoop geleerd met een draagdoek of leren dragen met de draagzak
  • Weten jullie hoe jullie veilig kunnen dragen
  • Kunnen jullie nog 3 weken contact met mij opnemen voor vragen
  • Hebben jullie mijn e-book over dragen
Wil je graag een duo-consult boeken? Dat kan via mijn contactpagina.
Wil je eerst nog informatie over mijn andere pakketten? dat kan via mijn consultpagina.
× Stel je vraag