Cadeaukaart

Header Cadeaukaart

Geef een draagconsult cadeau

Wil jij graag een leuk cadeau geven aan nieuwe ouders, waar ze ook echt iets aan hebben? Geef dan een draagconsult cadeau. Ik heb cadeaukaarten waarbij jij het bedrag mag bepalen. Zo kan je dus zelf bepalen of je een heel consult of een deel daarvan wil geven. Kijk voor meer informatie over consulten op mijn consult-pagina. Weet je niet precies welk bedrag je wilt geven? Ik help je graag om een keuze te maken voor de cadeaukaart.

Verzending

De cadeaukaart wordt uiteraard mooi ingepakt en voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Meestal heb je hem dus de volgende dag in de brievenbus! Je kan ervoor kiezen om de cadeaukaart direct naar de ouders te versturen of eerst naar jezelf, dan kan je nog wat leuks toevoegen aan het doosje en hem zelf geven.

Voorbeeld cadeaukaart

De kosten voor het verzenden van de cadeaukaart zijn €4,-. Mocht je liever de cadeaukaart ophalen kan dit uiteraard ook.

Ik zorg dus dat alles mooi ingepakt is en verzonden wordt. Zo heb jij zeker weten het leukste kraam/Moederdag cadeau.

Zwanger?

De cadeaukaart is ook in te leveren op een knoopwijzen voor zwangeren consult. Weet je dat jouw vriendin last heeft van bekken of rugklachten? Wie weet is dit dan een fijn consult om te geven. Met knoopwijzen voor zwangeren ondersteun je met een draagdoek de rugwervels en bekken, hierdoor ervaar je minder pijn. Ik ben geschoold om dit consult te geven en het is ontwikkeld door een fysiotherapeut. Zo weet je dat je bij mij aan het juiste adres bent. Kijk voor meer informatie hier.

Je kunt de cadeaukaart aanvragen via mijn contactformulier. Of door een mailtje te sturen naar: natalie@mamaliefdevol.nl

De cadeaukaart is na uitgifte 2 jaar geldig en zijn allemaal voorzien van een kaartnummer. Alhoewel de praktijk uitwijst dat ze meestal binnen een maand al verzilverd worden.

× Stel je vraag