Consult

Tijdens een consult
Draagpoppen die ik meeneem op consult
  • Kom ik bij jou thuis
  • Maken we eerst even een praatje
  • Kan ik je meerdere doeken of dragers laten zien
  • Laat ik de knoop zien met behulp van een draagpop
  • Oefenen we daarna samen met een draagpop
  • Daarna ben je klaar om zelf te oefenen met de draagpop
  • Er is genoeg tijd voor vragen

Wil je na het oefenen met de pop graag een keer proberen met jouw kindje? Dat kan natuurlijk, ik plan voor een consult ruim de tijd, zodat jij goed kan oefenen. Het is handig om een extra persoon aanwezig te hebben die kan opletten op jouw kindje, zodat je goed kan oefenen met het dragen. Lukt dit niet, geef het dan van te voren aan, dan zorg ik dat ik wat extra tijd in plan.

Consult op maat

Ik werk graag met een consult op maat, dit betekent dat ik zolang blijf als nodig voor al jouw vragen. Tot jij je vertrouwd genoeg voelt om jouw kindje te dragen. Soms ben je met een korte afspraak klaar dit duurt ongeveer een half uur en soms heb je langer de tijd nodig. De tijd van een normaal consult is anderhalf uur. In de praktijk duurt vaak je eerste consult anderhalf uur. Dit omdat je de juiste knooptechnieken en houding voor het dragen moet leren. Wil je een nieuwe knoop leren? Dan ben je met een kort consult meestal klaar. Heb je na die tijd toch nog vragen, tot 3 weken na het consult kan je bij mij terecht via Whatsapp en e-mail.

Tarieven 

1e half uur€25,-
Daarna per 15 minuten€12,-

Ik hanteer een minimale afname van een half uur en reken vanaf Koekange €0,20 per gereden km (heen en terug).

Samen dragen

Ben je zwanger samen met je beste vriendin of zus? Je kan bij mij ook samen een consult boeken, vraag via contact naar de mogelijkheden. Ook kan ik langskomen op bijvoorbeeld babyshowers om een draagworkshop te geven.

Afspraak maken? Dat kan via mijn contact pagina.