Berichten

Maatwerk

Header maatwerk

Maatwerk

Heb je binnenkort een babyshower, kraamfeest, markt, beurs of wil je met een groep een consult? Deze projecten vergen natuurlijk wel wat maatwerk en afhankelijk van welk evenement jij plant en wat de wensen zijn kan ik kijken naar wat de kosten ervoor gaan zijn.

Workshop

Wil jij niet een gewoon consult, maar zou je graag meer willen leren over dragen in bijvoorbeeld groepsverband? Denk hierbij aan een babyshower, een draagworkshop met een groep vriendinnen of een groep ouders. Dit is natuurlijk mogelijk en vind ik erg leuk om te doen. Als je bij mij een aanvraag doet, dan gaan wij samen kijken naar hoe we de workshop in kunnen delen. Afhankelijk van de wensen en het aantal deelnemers wordt een prijs opgemaakt.

Workshop intro dragen
  • We beginnen met een presentatie over dragen
  • Daarna gaan we verschillende dragers bekijken
  • Ik laat jullie de gekozen draagwijze ervaren
Workshop leren dragen
  • We beginnen met een presentatie over dragen
  • Daarna gaan we verschillende dragers bekijken
  • We kiezen samen onze favoriet (draagdoek of draagzak)
  • De gekozen draagwijze ga ik aan jullie leren

Beurzen, markten en fairs

Organiseer jij binnenkort een beurs, markt of fair? Ik vind het super leuk om het dragen te komen vertegenwoordigen. Ik heb een ruim assortiment die ik mee kan nemen en kan mensen op deze manier kennis laten maken met het dragen. Deze aanvulling op jouw markt is leuk voor jou en natuurlijk ook leuke reclame voor mij. Mocht de wens er zijn dan kan ik ook een masterclass over dragen geven.

Mocht je nog andere ideeën hebben voor een soort workshop? Stuur mij dan ook gerust een bericht. Ik denk graag mee en vind het leuk om mensen van informatie te voorzien over dragen.

Mocht je een aanvraag willen doen stuur mij gerust een bericht via de contactpagina
× Stel je vraag