Berichten

Kort consult

Header kort consult
Informatie

Een kort consult is iets voor jou als je al draagt, maar je of ergens tegen aanloopt of graag een nieuwe knoop of andere manier van dragen wil leren. De basis en voordelen van het dragen weet je al, je bent al een tijdje bezig en weet hoe je veilig kan dragen. Een kort consult duurt dan ook vaak niet langer dan een half uur en we gaan niet de diepte in over het dragen.

Meekijken

Mocht je al dragen, maar zit de drager toch niet helemaal lekker, dan kan ik met jou meekijken. Jij laat met behulp van de draagpop zien hoe je normaal jouw kindje draagt. Ik kijk mee en geef jou adviezen over hoe je de draagwijze kan aanpassen waardoor het beter zit. Ik geef tips mee en na afloop van het consult ontvang je een kort verslag met wat we besproken hebben.

Nieuwe draagwijze

Je draagt al een tijdje en je zou graag een nieuwe draagwijze willen leren. Ik neem mijn draagpoppen mee en laat de gekozen draagwijze zien, daarna doen we het samen en daarna mag jij zelf oefenen. Als je wil kan je daarna jouw kindje in de drager doen. Mocht je nog een keer willen oefenen met de draagpop dan kan dat natuurlijk ook. Ik geef tips mee en na afloop van het consult ontvang je een kort verslag met wat we besproken hebben.

Vragen

Heb je na die tijd nog vragen? Hier neem ik rustig de tijd voor. En mocht na het consult ineens nog een vraag te binnen schieten dan kan je gewoon een berichtje sturen.

Na het consult

  • Zijn al jouw draagvragen beantwoord
  • Kan je nog 3 weken contact met mij opnemen voor vragen
Wil je graag een kort consult boeken? Dat kan via mijn contactpagina.
Wil je eerst nog informatie over mijn andere pakketten? dat kan via mijn consultpagina.
× Stel je vraag