Consult

Pakketten

Ik werk met verschillende consult pakketten. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Weet je welk pakket je wil en wil je gelijk een datum prikken? Dat kan via mijn contact pagina.

Wil je een draagconsult cadeau doen? Koop dan bij mij een cadeaukaart!

Draagconsulten

Ik werk met verschillende pakketten. Weet je niet zeker welk consult bij jou past of wil je toch liever iets anders? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tijdens een consult is het handig dat er iemand aanwezig is om op jouw kindje te passen, zodat je goed kan oefenen. Lukt het niet om iemand te regelen dan kan het zijn dat het langer duurt. Als je dit van te voren aangeeft, dan zorg ik dat ik meer tijd in plan.

Het oefenen met de draagdoek of zak doen we altijd met een speciale draagpop. Dit is een verzwaarde pop die lijkt op een echte baby. Zo kun je eerst een paar keer oefenen en daarna vol vertrouwen jouw kindje dragen.

Ben je na het oefenen met een draagdoek of draagzak helemaal verliefd op de drager? Via mij kan je de draagdoeken en draagzakken aanschaffen.

Informatie

Vooraf aan het consult vraag ik jou om wat informatie. Het is belangrijk dat ik weet of er bijzonderheden zijn bij degene die gaat dragen of bij jouw kindje. Hierop kan ik het consult afstemmen en neem ik de juiste materialen mee. In vrijwel alle situaties kan jij jouw kindje dragen, maar bij sommige situaties is het goed als ik eerst wat informatie in kan lezen. Hierbij kan je denken aan bekkenklachten, rugklachten, voorkeurshouding, heupproblemen enzovoorts. Ik snap dat het soms persoonlijke vragen zijn, maar ze zijn dus wel echt van belang.

Reiskosten

Voor een consult kom ik in principe bij jou thuis. Hiervoor reken ik reiskosten van 0,20 per gereden km (vanaf Koekange) heen en terug.

Zwanger

Voor zwangeren heb ik de cursus FTZB© knoopwijzen voor zwangeren gevolgd. Hiermee kan ik jou helpen bij het ondersteunen van jouw bekkenbodem en onderrug. Voor meer informatie kan je kijken op de pagina zwanger.

× Stel je vraag