Draagconsulent in MeppelLiefdevolle meidenmama en draagconsulent in Meppel
Dragen met een draagpop. Die je gebruikt tijdens een draagconsult

Zoek jij een draagconsulent in Meppel? Voor draagconsulten ben ik actief in de regio Meppel en omgeving. Wil je leren jouw kindje te dragen dan kan je bij mij terecht voor een draagconsult. Ook als je jouw kindje al draagt kan ik je helpen met het verbeteren van je draagtechniek of bij het leren van een nieuwe knoop.

Gelijk een consult boeken?

Hieronder kom je bij mijn contactformulier. Als je deze invult neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een consult te boeken. Ook als je andere vragen hebt kan je die stellen via het contactformulier.Over mij

Ik ben Natalie de Zwart en woon met mijn man en twee kindjes in Koekange. Vanuit daar kom ik in Meppel en omgeving bij mensen thuis voor draagconsulten. Ik heb in 2021 de cursus tot draagconsulent gedaan bij Instituut voor Hechting en ben in januari 2022 begonnen als draagconsulent onder de naam MamaLiefdevol. Wil je meer over mij weten kijk dan hier?

Mijn familie. Een voorbeeld van dragen met een draagzak met zowel baby als peuter. Dit kan je leren tijdens een draagconsultEen consult

Tijdens een consult leer je hoe je jouw kindje kan dragen. Dit kan met een draagdoek of een draagzak. Ook kan je bij mij terecht voor een kort consult, als je bijvoorbeeld al een tijdje draagt, maar graag wil dat iemand even meekijkt hoe het dragen gaat. Of als je hulp wil bij het afstellen van een draagzak. Wil je weten hoe een consult gaat en hoeveel het kost? Lees dat allemaal op de consult-pagina.Vereniging

Als draagconsulent vind ik het belangrijk om bij te blijven met mijn scholing en om samen te kunnen werken met andere consulenten. Daarom ben ik lid van de vereniging van draagconsulenten. Op deze manier kan ik samen werken met collega draagconsulenten en ervoor zorgen dat mijn kennis up-to-date blijft. Op de website van de vereniging kan je meer informatie vinden.× Stel je vraag