Zwanger

Knoopwijzen voor zwangeren
Zwanger

Ben je zwanger en ervaar je klachten in je bekken of je rug, dan kan ik jou helpen. Als gecertificeerd consulent “knoopwijzen voor zwangeren volgens FTZB©” kan ik jou verschillende knopen leren die je wervelkolom optimaal ondersteunen.

Knopen bij klachten

Tijdens de zwangerschap ervaren veel vrouwen klachten in het bekken en de rug. Juist als je zwanger bent wil je lekker kunnen genieten van jou groeiende buik, daarom vind ik het zo mooi dat ik zwangere vrouwen kan helpen om het bekken en de rug te ontlasten. Het knopen gebeurt met een lange draagdoek. Deze doek neem ik mee en kan je eventueel via mij lenen of aanschaffen. Er zijn verschillende knopen die je kan doen en samen kijken we naar welke knoop het beste werkt voor jou.

FTZB©

In de cursus heb ik geleerd waar op te letten bij de zwangere vrouw, hoe de bekkenbodem werkt en hoe het knopen van de doek veilig kan. Daarom is het belangrijk dat je niet zelf probeert je buik te ondersteunen met een doek, maar dit pas te doen na uitleg van een FTZB© consulent. Zou je graag een consult willen boeken? Overleg dit dan altijd eerst even met jou specialist.

Het consult

Als je het contactformulier hebt ingevuld stuur ik jou een mailtje terug met een paar vragen. Dit om te kijken hoe ik jou het beste kan helpen en of er nog bijzonderheden zijn in de zwangerschap. Een consult duurt ± 1,5 uur en kost €70,-. Tijdens het consult neem ik rustig de tijd voor jou, zodat jij precies weet welke knoop het fijnst is en op welke manier je dit veilig kan doen. Ben je na het consult wat vergeten? Dan kan je me zolang je zwanger bent gewoon een berichtje sturen.

× Stel je vraag